Keresse viszonteladó partnereinket

geo-FENNEL termékek

Átlépés a geo-FENNEL oldalra »

Green Liner termékek

Átlépés a Green Liner oldalra »

Bejelentkezés viszonteladóink részére

Rólunk

A Diatech Kft. évtizedes múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő vállalat. Küldetésünk, hogy kiváló minőségű, gazdaságos gyémánt vágótárcsákkal lássuk el a hazai felhasználókat. Gyémánttal foglalkozunk tehát, ami egyedi keménységével segíti a dolgozó embert a legnehezebb munkák során. Célunk, hogy minden szakembernek minden feladathoz, géphez, gazdasági elképzeléshez "ragyogó megoldást", a legmegfelelőbb Diatech gyémántszerszámot tudjuk biztosítani.
A gyémántszerszámok és tartozékai forgalmazásának ismert specialistájaként a Diatech Kft. az alábbi választékot kinálja:

  • gyémánt vágótárcsák
  • gyémánt fúrókoronák
  • vágógépek


Nyitott fül és szaktanácsadás

Cégünknél különleges helyet foglal el a vevőszolgálat, ami eddigi sikereink garanciája. A Diatech szilárd alapját a gyémántszerszámok értékesitési területén szerzett 22 éves tapasztalata jelenti. Szakértő csapatunk "nyitott fül"-lel áll rendelkezésre az Önök szakmai kérdéseire. Minden esetben segitségére állunk az Önök vevői igényeinek kielégitésében. A szakemberekkel és a felhasználókkal folytatott állandó párbeszéddel elért nagy tapasztalati potenciálunkkal szinte minden problémára megoldást kinálunk. Kulcsmondatunk: csak annak tudunk segiteni, aki kérdez.


A legrövidebb időn belüli gyors szállitás

Budapesti cégünk gazdag választékkal rendelkezik, aminek következtében a Diatech 24 órán belül képes bárhová elszállitani a megrendelt árut. A 15.00 óráig beérkező megrendelést még aznap feldolgozzuk és elküldjük, hogy az másnap már a megrendelőnél legyen. Vevőszolgálatunk a legmagasabb igényt támasztja az alábbiaknak:

  • megbizhatóság
  • gyorsaság
  • pontosság
  • és vevőközpontúság

A fentiek nemcsak szavak, hanem cégünk alapfilozófiáját jelentik.


Termékeink

Cégünk - alkalmazkodva a piaci igényekhez - egyre szélesebb körű választék kialakítására törekszik. Ennek jegyében a széles gyémántvágótárcsa-kínálat mellett további kiegészítő termékeket, dobozfúrókat, csiszolótárcsákat, gumitányérokat és vágógépeket kínálunk partnereink részére.


Márkaneveink

Termékeinket alapvetően hárrom nagy csoportba sorolhatjuk: a profi szakembereknek kínált Zoo-Line Professional és a Diatech (standard) valamint a barkácsoláshoz ajánlott Maxon márkanevű termékekre. A besorolás egyben megmutatja a termék minőségi és árkategóriáját, megkönnyítve ezáltal a választást a feladatok ismeretében. A barkácsoláshoz ajánlott Maxon típusú tárcsák természetesen a leggazdaságosabb megoldást kínálják az economy kategórián belül.

Legújabb termékeink a geo-FENNEL ecoline és profiline lézeres mérőszközök valamint a 2010. februárjában bevezetett ZENESIS és Python gyémánt vágótárcsák. 

Telefon: +36 1 240-4657 | Mobil: +36 20 333-3284 | Email: info@diatech.eu | © 1990-2014 Diatech Kft. - Minden jog fenntartva!